Një dosje sekrete zbulon se diktatori gjerman, Adolf Hitler, kishte një fetish seksual shumë të çuditshëm.

Studimet e kohës së luftës nga agjencia e inteligjencës amerikane zbulojnë se ai pëlqente ‘seksin e jashtëqitjes’.

Lideri nazist preferonte femrat që e bënin jashtëqitjen, teksa ishin mbi të.

Ky zbulim vjen pak pasi u raportua se Hitleri kishte një mikro-penis dhe vetëm një testikul.

Dr. Walter C Langer ka studiuar dokumentet dhe thotë se Hitleri ishte koprofiliak- një njeriu që eksitohet nga jashtëqitja.

“Kjo praktikë është niveli më i ulët i degradimit,” thotë ai.

Ishte pikërisht mbesa e tij, Geli Raubal, që ia plotësonte këtë fantazi seksuale.

Pasi gjërat u mësuan, ajo u arratis.J.J