Ata bëjnë çdo mbrëmje një ritual. Përshembull ajo i vendos atij kremin e rrudhave dhe anasjelltas.
Nuk harrojnë kurrë të komplimentojnë njëri-tjetrin
Mbajnë njëri-tjetrin
Thoni mirupafshim me puthje
Lani dhëmbët bashkë
Bisedojnë para gjumit
Thoni “faleminderit”
Përkëdhelni njëri-tjetrin
Dukeni të lumtur kur shihni njëri-tjetrin
Dërgojini njëri-tjetrit mesazhe të bukura.j.j