Presidenti i Venezuelës, Nicolas Maduro, bëri sot betimin për një mandat të dytë prej gjashtë vitesh, i kundërshtuar nga opozita dhe një pjesë e komunitetit ndërkombëtar.

“Betohem në emër të popullit venezuelas (…) betohem mbi jetën time”, deklaroi Maduro që mori shallin presidencial nga duart e presidentit të Gjykatës Supreme të Drejtësisë gjatë një ceremonie ku Bashkimi Europian dhe shumë vende të Amerikës latine nuk ishin të përfaqësuara.

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here