Valbona Selimllari është një nga ikonat e bukurisë Shqiptare por njëkohësisht është dhenjë nga personazhet më të dashur për publikun.

E ftuar në “Xing me Ermalin” Valbona foli për eksperiencën më të re televizive, për familjen e saj si dhe ndau me publikun histori të patreguara më parë.

Ish Missi rrëfeu në emision një episod dh.une, që e kishte kaluar në vitin 1997, i cili mund të kishte përfunduar edhe më keq.

“Nga vitet ‘94 në ’97 ka pasur situata të tm.errshme. Shpeshherë dilnin djemtë në rrugë dhe ngac.monin vajzat. Kanë ndodhur përd.hunime, vjedhje dhe raste të dhi.mbshme. Më ka ndodhur dhe mua. Para se të futesha në shtëpi më dalin dy djem. Njëri nga ata më pyeti si e ke emrin. Më q.ëlloi me grusht dhe mu errën sytë. Për fat të mirë unë kam qenë gjimnaste dhe kam qënë e fuqishme. U përmenda i thashë që të ka qe.lluar me njeriun e gabuar dhe nuk mbaj mend si e rr.aha”-ishte historia e rrëfyer nga Valbona e cila theksoi faktin se ngjarje të tilla ishin të shpeshta në ato vite”.