Rianna Conner ka shërbyer si ushtare e Marinës për rreth shtatë vjet dhe poston rregullisht fotografi të veta me dhe pa uniformë në Instagram.

Ushtarakja shpesh poston edhe mesazhe frymëzuese duke mbështetur ata që shërbejnë në ushtri, transmeton Gazeta Express.

Se si duket ajo, mund t’i shihni disa foto të saj më poshtë: