Gjykata e Durresit ka dhene sot vendimin per masen e sigurise “detyrim paraqitje para policise gjyqesore” për policin Sherif Hajdari, i cili u arrestua nje dite me pare pasi e shoqja iu vetevra me armen e tij te sherbimit ne banese, pas nje sherri verbal mes ciftit.

Gjykates Petraq Curri, ne nje seance pa pranine e mediave ka vleresuar te ligjshem arrestimin e Hajdarit duke dhene si mase sigurie ate te detyrim paraqitje.

Efektivi do praqitet prane oficerit te policise gjygjesore cdo te hene te pare edhe te trete te muajit.

Pas hetimeve të bëra dhe dëshmive të mbledhura punonjësi i policisë Sherif Hajdari është prangosur nën akuzën e shtyrjes drejt vetëvrasjes së gruas së tij.