Jam optimist se Kryeministri i Maqedonisë do ta bëj “hapin vendimtar” dhe do të arrihet marrëveshje, deklaron zëdhënësi i qeverisë greke Dimitris Tzanakopoulos në intervistën e tij për gazetën greke “Nea Selida”.

“Bisedimet, por edhe vendimi politik për zgjidhjen e çështjes së emrit nuk janë të lehta. Zaev duhet të mendoj për të gjitha aspektet dhe të ndërmarrë përgjegjësi të madhe për bashkëqytetarët e tij, gjë që jam i sigurt se do ta bëjë. Jam optimist se në fund Zoran Zaev do ta bëj hapin vendimtar dhe do të arrijmë deri te marrëveshja”, thotë Tzanakopoulos./e.e