Të gjitha femrat lakmojnë të kenë një trup të formësuar dhe seksi sikurse një braziliane.

Trajnerja Eva Andressa në një video të gjatë rreth 20 minuta ka dhënë disa këshilla si të arrini qëllimin.

 

Kështu, nëse i përmbaheni video do të keni këmbë të formësuara, vithe e gjoks të ngritur etj.

Pra, kjo verë do të jetë e juaja dhe do të tërhiqni vëmendjen e cilitdo person që dëshironi me format trupore.