Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme në detyrë, Ditmir Bushati i ka shprehur ngushëllime shteti francez për humbjen e jetës së katër personave pas shpërthimit të një furre buke në qendër të Parisit.

“Trishtim dhe solidaritet i të gjithë shqiptarëve me parizianët dhe familjet e viktimave të zjarrfikësve të aksidentit të tmerrshëm të kësaj mëngjes në Paris”, shkruan Bushati në twitter. (Lexo.al)