Federata Shqiptare Futbollit njoftoi pak orë më parë se po kërkon një sponsor për stadiumin e ri kombëtar.

E drejta për të qënë sponsor përfshin blerjen e të drejtave të emrit të stadiumit të ri si dhe perfitime të tjera, theksonte FSHF në njoftimin për shtyp.

Një ide që ka sjellë një pakënaqësi tek tifozët shqiptar të cilët e kane kundështuar menjëherë këtë ide të FSHF-së.

Në komentet e tyre në faqen zyrtare të FSHF-së nuk mungojnë as ironizimet e tyre ku një ndër komentuesin shkruan se stadiumin e ri kombëtare ta quajmë “Armando Duka Arena”.