Në ditët e sotme vështirë të gjesh një vajzë që nuk i bën thonjtë me xhel. Kjo është mënyra më e përhapur, pasi dizajni që zgjidhni t’i bëni thonjtë qëndron më shumë se një muaj dhe eviton ato gërricjen e manikyrit që ndodhin gjithmonë.

Mirëpo përveç dizajneve me akrilik, tashmë një trend i ri po i fikson të gjitha femrat. Njihen si ‘thonjtë xhelatinë’ dhe duke si duken si kauçuk.

Janë gjithmonë të tejdukshëm, pavarësisht formës dhe ngjyrës që zgjidhni të përdorni. Tashmë që u njohët me këtë trend është e sigurt që do t’i provoni.