Eksperimenton në pamje në çdo paraqitje të saj, dhe në muzikë këngëtarja Dafina Zeqiri njihet për guximin e tepruar që ka.

Së fundmi gjithë vëmendjen e ka marrë paraqitja e këngëtares me kokën rruar.

Por, guximi i Dafinës nuk është vetëm në paraqitje dhe muzikë. Në një video të publikuar nga koncertet e këngëtares shihet se ajo i ka kthyer të pasmet publikut dhe i ka lejuar t’ja prekin.

Duket se Dafina Zeqiri do të bëjë namin këtë verë!