Ajo rregullisht tregon figurën e saj të tonifikuar në një sërë veshjesh zbuluese.

Megjithatë, Kimberley Garner vendosi të zhveshë të gjitha në një klub plazhi në Greqi.

Ish-ylli i Made In Chelsea, 28-vjeç, nuk la asgjë në imagjinatë kur ajo shkoi për pushime.

Në një fazë të ditës, Kimberley vendosi të mbulojë me një dantella të bardhë dhe kimono pa mëngë, ndërsa ajo u largua nga zona e diellit në klubin e plazhit./e.e