Thriller “me vd ekjen e një 51-vjeçari shqiptar në Athinë

Gjendet i vd ekur 51-vjeçari shqiptar në periferi të Athinës në Koridallos.

Ai punonte si roje në një kompani transporti në rrugën Dervenakion. Sipas familjes shqiptari ishte vi ktimë e vjedhjes, autorët e lidhën atë dhe më pase kanë goditur atë.

Vi ktima ne orën 2:40 të mëngjesit të sotëm kishte komunikuar edhe me vajzen e tij duke i thënë se kishte qene vi ktimë e vjedhjes. Vajza ka shkuar në vendin e ngjarrjes dhe e ka gjetur të atin të lidhur dhe të go ditur, ka deklaruar në komisariatin e policisë vajza e tij.

51-vjeçari u dërgua me ambulancë në spital në Atiko ku më pas edhe vd iq.

Shkaqet e vd ekjes pritet të qartësohen nga mjeku ligjor dhe autoritet vendore kanë marrë përsipër hetimin paraprak të rastit.