Të paktën 4 persona raportohen se kanë vdekur gjatë të shtënave me armë në qytetin në lindje të Kanadasë, Fredericton.

Policia ka bërë apel qytetarëve të evitojnë zonën dhe të qëndrojnë në banesat e tyre dhe në vende të sigurta, raporton BBC.