Të rinjtë e PD-së dhe LSI-së pas fundjavës së kaluar në plazh, i janë kthyer kësaj të hëne protestave për të kërkuar largimin e Fatmir Xhafajt.

Protesta ka qenë e tensionuar dhe madje janë përplasur edhe me policinë para Kryeministrisë.j.j