Sipas astrologëve, femrat e suksesshme, i përkasin dy shenjave të Horoskopit që vijojnë si më poshtë:

Ujori- Ka lindur për të kënaqur ëndrrat e veta dhe të të tjerëve. Gruaja ujor i frymëzon njerëzit që ka rreth vetes për të bërë të mundur edhe të pamundurën. Fluturon shumë lart, duke marrë me vete dhjetra të tjerë. Sigurisht, është e vështirë për të, por ka lindur për të realizuar ëndrrat.

Luani- Ka ardhur në këtë botë për të drejtuar dhe për ta ndryshuar. Prezenca e saj në një skuadër tregon se ka ardhur koha për të ndryshuar për mirë. Ja përse është e vështirë për një grua Luan të jetë pjesë e një grupi apo familje që nuk kërkon rritje. Në të tilla rrethana, gratë e Luanit nuk mund të përmbushin misionin e tyre.