Këto janë tre shenjat më me fat për këtë javë. Do keni surpriza në punë dhe dashuri

Gaforrja- Dashuria: Kjo javë do të përmirësojë marrëdhëniet e vjetra dhe të reja. Venusi dhe Mërkuri do të jenë aleatë të mëdhenj për të ringjallur pasionin dhe mirëkuptimin, të cilat megjithatë duhet të kultivohen. Takime të reja të mbushura me ndjenjë dhe pasion për ata që janë ende vetëm, shumë njerëz do të jenë në gjendje të takojnë shpirtin binjak dhe të zbulojnë se kanë shumë lidhje me të.

Puna: Punë të reja në sferën profesionale po vijnë, gjë që do të bëjë që kuotimet tuaja të rriten. Ju do të shihni gjithnjë e më shumë në katet e sipërme. Mos u shqetësoni për zilinë e kolegëve, shumë do të mendojnë se ju jeni të preferuarit, por ata do të kuptojnë cilësitë tuaja.

Peshorja- Dashuria: Ju do të jepni maksimumin për të arritur qëllimet tuaja, dashuria do t’ju japë forcë dhe do t’ju stimulojë të merrni iniciativa të reja. Me Venusin dhe Marsin këtë javë do të jeni në krye dhe madje edhe beqarët do të përfitojnë nga situata e favorshme astrale. Nëse duhet të flasësh me një person për diçka të rëndësishme, bëje këtë fillim jave.

Puna: Këtë javë do t’i kushtoni vëmendje të veçantë arritjeve të reja profesionale. Do të definohen dhe planifikohen projekte të reja për të arritur qëllimet e vendosura. Miratoni strategjitë e duhura për të mbështetur planet tuaja, duke i besuar intuitës tuaj të pagabueshme.

Akrepi- Dashuria: do të jetoni momente të mbushura me emocione dhe pasioni nuk do të mungojë këtë javë. Gjendja është e shkëlqyer dhe mund të mbështesë rutinën edhe nëse mund të ketë një kontrast të vogël në familje. Për beqarët, do të lindin histori të reja dhe intensive dashurie, të mbushura me pasion.

Puna: Kënaqësi edhe nga puna, shumë Akrep do të shpërblehen me falënderime dhe lavdërime. Ndryshime të mundshme vijnë për ata që kryejnë role drejtuese, me detyra të rëndësishme. Duke pasur parasysh transfertat jashtë shtetit dhe përmirësimet e pagave. Perspektivat do të jenë joshëse dhe do të jetë e vështirë të refuzohet.