Studime të reja tregojnë se faktorët e vogël si temperatura e dhomës, ajo çfarë thoni në shtrat etj., ndihmojnë në rrugëtimin e saj drejt kënaqësisë në shtrat.

Më poshtë i keni këta pesë truqe të mbështetur edhe shkencërisht për fuqinë që kanë për ta bërë një grua të përjetojë orgazëm.

* Bëjini komplimenta për trupin dhe pamjen e saj. Vetëbesimi është vital që ajo të përjetojë orgazëm.

* Ndizeni termostatin, pasi nëse ajo është ftohur nuk do të përjetojë orgazëm.

* Shpenzoni më shumë kohë për paralojë sepse merr kohë 15 – 40 minuta për të përjetuar orgazmën.

* Hulumtime të fundit tregojnë se nëse vendosni prezervativ ajo do të ketë më shumë mundësi të përjetojë orgazëm

* Provojeni pozitën CAT (Coital Alignment Technique) sepse në këtë pozitë ajo ka 56 % më shumë mundësi të përjetojë orgazëm.