Rreth 8% e çifteve në paralojë kënaqen më gjatë se 20 minuta, ndërkaq për ta 22% seksi zgjat më shumë se 20 minuta, ka treguar hulumtimi i revistës gjermane “Glamour” i bërë me më shumë se 1000 femra.

Rreth 33% të çifteve të dashuruara në paralojë “shpenzojnë” 5 deri në 9 minuta, ndërsa seksi mesatarisht zgjat nga 10 deri në 14 minuta.

Hyrja e shkurtër në seks dhe paraloja e cila zgjat më pak se pesë minuta janë të zakonshme për 23% të çifteve, ndërkaq për 8% të tyre edhe vetë akti i seksit zgjat po aq.j.j