Moderatorja Roza Lati dhe aktorja e humorit Rita Lati kanë një lidhje shumë të afërt nënë e bijë. Gjithmonë kanë folur për raportin e tyre të ngushtë madje dhë për gjërat më intime. Të ftuara pnë ‘Xing’ me Ermal Mamaqin, Roza zbuloi se si ka reaguar e ëma kur mori vesh për herën e saj të parë.

“Rita Lati ka tre emocione të ndryshme për tre sekonda. Emocioni i parë, ulëriti, emocioni i dytë, u mërzit, emocioni i tretë, u mallëngjye. Goca ime është bërë vajzë e rritur tha dhe doli nga shtëpia. Pas 15 minutash erdhi me një tortë.”-tregoi Roza për reagimin e nënës së saj.