Emisionit “Xing” mbrëmjen e djeshme iu bashkua edhe bashkëshortja e Valerit, Madalena e cila është shtatzënë për herë të dytë.

Madalena zbuloi shumë për marrëdhënien me Valerin dhe takimin e tyre të parë. Ajo tregoi se Valerin para se ta takonte e njihte nga televizori pasi ai asokohe punonte në tv Kopliku.

Ndërsa Valeri tregoi se Madalena nuk ja ka varur shumë gjatë takimit të parë dhe kjo gjë i ka pëlqyer tek ajo pasi ishte ndryshe nga femrat e tjera.

Gjatë intervistës, Ermali i bëri Madalenës një pyetje për të cilën të gjithë janë kuriozë: Si është Valeri në shtrat?

Madalena u vendos në siklet dhe tha: “Të vazhdoj unë? Nuk i keni mbaruar akoma bisedat? Nëse nuk i keni mbaruar unë vazhdoj iki”.