Drejtori i Shkollës së Magjistrautrës Sokol Sadushi në emisionin Java në RTSH ka folu mbi aspektin ligjor të veprimeve të ish presidentit Moisiu dhe mënyrë e dekretimit të zgjedhjeve nga ish Presidenti.

Sadushi tha se Moisiu coi në kuvend një datë tjetër në momentin që u shtynë zgjedhjet pra indirekt sot Ilir Meta nqs shohim preçedentin është në shkelje të kushtetutës