“Shqipëria e mbështet dialogun dhe inkurajon një marrëveshje përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë, e cila duhet të pranohet dhe garantohet nga SHBA dhe BE”.

Kështu deklaroi sot Kryeministri Edi Rama, në një pritje me përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Shqipëri.

“Dua ta bëj të qartë se, Shqipëria e mbështet dialogun dhe inkurajon një marrëveshje përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë, që të pranohet dhe garantohet nga SHBA dhe BE. Pikë! Të tjerat janë fukarallëk mendjesh dhe maskarallëk politikanësh”, – tha Rama.