HADO është sport i parë që bazohet në pajisjet e veshura dhe teknologjinë “Augmented Reality (AR)”. Ju mund të filloni të luani me një ekran të montuar në kokë dhe sensor lëvizje të veshur në dore.

Ndryshe nga “Virtual Reality (VR)”, ju nuk jeni i lidhur me kabllo apo të jeni të kufizuar për të qenë para një ekrani ose të zhytur në një botë virtuale. Çdo gjë është në një mjedis të vërtetë! Ju mund të aktivizoni lirshëm dhe dinamikisht aktivizimin e superfuqive me gjeste, për të sulmuar kundërshtarët tuaj ose monsters.

Fokusi kryesor është që të gjithë të jenë aktivë në këtë sport të jetesës alternative që promovon lidhjen sociale duke e çuar atë në nivelin e ardhshëm. HADO AR TechnoSport exergaming me AR Dodgeball PvP është pikërisht ajo ku njerëzit nga të gjitha moshat mund të vijnë së bashku, të lëvizin për të xhiruar zjarre në njëri-tjetrin, stërvitje dhe të argëtohen në të njëjtën kohë!

HADO Singapore është dyqani konceptual i botës për të ekspozuar vetëm HADO AR Exergaming! Me një konfigurim të thjeshtë, përvoja HADO mund të jetë e lëvizshme dhe offsite. Udhëheqni në faqen e ngjarjeve dhe kontrolloni atë ose dërgoni një hetim!