Ekipi i zjarrefikesve dhe urgjenca kombetare mjekesore kane shpetuar 9-vjecaren qe rrezikohej nga zjarri, e bllokuar ne nje pallat 12 katesh.
Aktualisht e mitura eshte ne gjendje te mire shendetesore, pas ekzaminimeve te kryera ne spitalin rajonal te Elbasanit.