Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar 4 drejtorë rajonalë të Hipotekave dhe dy të ALUIZNI-it.

Në një takim të zhvilluar në Tiranë me drejtuesit rajonalë, kreu i qeverisë ka evidentuar performancën e dobët të drejtorëve.

Report TV, që tha lajmin, thotë se nuk dihet ende se cilët nga drejtorët janë shkarkuar.

Ai e ka konsideruar të tepërt qëndrimin e tyre në detyrë kur rezultatet nuk janë optimiste.j,j