Ky është momenti tronditës kur një burrë është rrëzuar në tokë pa vetëdije pasi u godit në fytyrë nga një burrë, me të cilin pati një mosmarrëveshje në stacionin e trenit në Londër.

Në videon amatore shfaqen një grup burrash duke u konfliktuar dhe në një moment fillojnë të shajnë njëri-tjetrin, e pas disa sekondave personi godet dhe hedh në tokë një burrë.

Personi që u rrëzua pavetëdije me fytyrë në tokë ka pësuar lëndime serioze.