Një tjetër rast dh.une është regjistruar në b.urg në Greqi ku protagonistë kanë qenë edhe dy shtetas shqiptarë.

Dy të bu.rgosur shqiptar, në burgun e Dhomokos kanë rrahur brutaliusht një algjerian. Arsyet për këtë sherr ende nuk janë të njohura. Sipas mediave vendase ndërhyrja e rojeve i ka shpëtuar jetën të burgosurit nga Algjeria.

Mësohet se algjeriani ka marrë plagë të shumta në trup dhe në kokë dhe është dërguar në Spitalin e Lamias.