Shenjat që kanë më shumë mundësi për t’u martuar bashkë. Virgjëresha dhe Ujori- Virgjëreshat janë observues dhe punëtorë, ndërsa Ujorët janë progresivë dhe origjinalë. Këta të dy inspirohen teksa mendojnë në mënyrë të ndryshme.

Bricjapi dhe Peshqit- Bricjapët janë dinamikë, elastikë dhe të motivuar ndërsa Peshqit janë të ndjeshëm, kompleksë dhe intuitivë. Kur këto dy shenja bashkohen, plotësojnë njëri-tjetrin. Luani dhe Peshorja- Luanët janë shumë socialë, dhe e duan vëmendjen, ndërsa njerëzit e Peshores janë të këndshëm, miqësorë dhe ekstrovertë. Kur takohen, janë një çift perfekt dhe kanë biseda të pafundme mbi gjithçka.

Binjakët dhe Shigjetari- Binjakët dhe Shigjetari e duan lirinë dhe aventurën. Ky çift nuk mërziten kurrë nga njëri tjetri dhe janë në kërkim të eksperiencave të reja.