Katër të rinj të plagosur në Valbonë janë shpëtuar dhe ndodhen jahstë rrezikut për jetën, falë ndëehyrjes së ekipit mjeksor në kohë pavarsisht kushteve të vështira atmosferike. Ndërkoh Ministrja Manastirliu është shprehur se shëndetsia ndodhet në gadishmëri të plotë për çdo rast në këto ditë të ftohta ku bora ka mbuluar vendin edhe ne zonat me te veshtira.

#ShëndetësiaNëGadishmëri🚨❄️ Katër të rinj që u aksidentuan në #Valbonë ⛷️kanë marrë mjekimin në kohë falë ndërhyrjes së ekipit mjekësor🚑 të spitalit bashkiak të Tropojës 🏥 Të rinjtë janë jashtë rrezikut për jetën dhe në kujdesin e mjekëve.
#MShMS