Këngëtarët e njohur shqiptarë, Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani, duket se kanë edhe fansa serbë.

Një video që po qarkullon në internet, shihet një vajzë serbe duke kënduar një këngë të këngëtarëve.

Bëhet fjalë për fjalë për këngën “Gjerdanin e dashurisë”, i cili flet për raportet nuse-vjehërr.

Më poshtë mund ta shihni videon, e cila ka marrë shumë ‘Like’ në rrjetet sociale.