Presidenti Ilir Meta ka përshëndetur takimin historik mes Donald Trump dhe Kim Jong Un. Meta shkruan se Trump, tregoi mençuri dhe përgjegjësi të lartë.Mesazhi i Metës

Përshëndes përfundimet e Samitit të Singaporit. Presidenti Trump tregoi lidership, vendosmëri, mençuri e përgjegjësi të lartë globale duke treguar sërish se SHBA mbeten miqtë më të mirë, më të besuar dhe më të vendosur për paqen dhe stabilitetin në Botë.

Krenarë për partneritetin me këtë vend të madh.j.j