Kryeministri Edi Rama ka udhëtuar për një vizitë në Samitin e Bullgarisë, ku është takuar me homologun e tij kinez Li Keqiang.

Përmes një postimi në Facebook kryeministri Rama shihet së bashku më kryeministrin kinez Li Keqiang, ku ishin pjesëmarrës në një takim bilateral në kuadrin e nismës 16+1.

Në takim është diskutuar për programin e bashkëpunimit dhe projektet e turizmit, në sektorin e bujqësisë si dhe të infrastrukturës ujore.

Me kryeministrin Li Keqiang në takimin bilateral në kuadrin e Nismës 16+1, ku diskutuam për programin e bashkëpunimit dhe projektet konkrete në bujqësi, turizëm, infrastrukturë ujore e portuale dhe kulturë.

Edi Rama, kryeministër i Shqipërisë