Protesta e 16 shkurtit duket se i ka ndezur fort motorët e opozitës ku kryetari I PD-s Basha dhe Monika kanë marrë përsipër të organizojnë manifestimin triumfues ku do ngjiten në podium në sheshin Skënderbej.

Prej këtej, duket se ka patur një sërë reagimesh me ane te memeve ku ironia me “shefat” e opozitës nuk ka munguar.

  1. Siç duket edhe në fotot e mëposhtme Basha po mëson shumë për 16 shkurtin.

2. Në foton tjetër duket se presidentit i mungon gruaja e cila nuk gjendet pranë tij kur ajo ka nevojë. 

3. “Lideri Suprem” sheh ëndrra sikur do të ngjitet me 16 shkurt në kalin e Skënderbeut.

4. Në foton tjetër lideri suprem po mërzitet nga pritja e tepërt aq sa është shëndërruar në meduza.

/AlpeNews.al