Duket se ju dha përgjigjia problemeve që Instagram ka patur kohëve të fundit. Tashmë Mark Zuckerberg ka shtuar një opsion të ri në të, atë të dërgimit të auduiove. Veç fotove, videove, video call dhe call nëpërmjet “Insta Message” tashmë mund të dërgoni edhe voice records ose të njohur ndryshe si audio.

Nëpërmjet kësaj risie, platforma e Instagram uron të gjtihë përdoruesit për festat e fundvitit. Mark Zuckerberg po fuqizon Instagram-in duke i shtuar opsionet që mund ti gjejmë edhe në platforma të tjera si Whats App, Messenger, Viber. Menjëherë pas update-s të ri ju mund të dërgoni audio me miqtë tuaj.