PAs gjatë muajsh bojkot, opozita është kthyer ditën e sotme në Kuvend duke ruajtur kështu edhe mandatet të cilë skadonin në pak kohë. Ka qenë pikërisht kryedemokrati Basha, ai që e ka marrë fjalën i pari pas Kryetarit të Grupit Parlamentar, Taulant Balla.

Basha e ka nisur dhe përfunduar fjalën e tij me sharje dhe kër.cënime ndaj qeverisë: “Ju tufë horrash dhe banditë e gomerë do të shkoni në burg të gjithë. Jemi kthyer vetëm që të miratojmë buxhetin e studentëve”- është justifikuar Basha duke anashkaluar “punën” e madateve.

Lexo.al