Protesta e studentëve po tentohet të përdoret politikisht nga PD dhe LSI. Përpos faktit që kanë çuar në protestë organizatorë partie dhe militantë, opozita po tenton ta politizojë protestën duke e dhënë Live në Facebookun e tij dhe duke sulmuar qeverinë.

Mirëpo, ndryshe nga Berisha mendojnë qytetarët, të cilët siç shihet nga komentet në postimin e tij janë të pamëshirshëm. Siç shihet nga komentet e mëposhtme, qytetarët janë njëzëri kundër Berishës, duke theksuar se kjo protestë është për disa kërkesa studentore dhe jo për të sjellë Lulin e Monikën në pushtet.

Ka të tjerë që I thonë “o kërmë, mos i fut duart e pista te studentët’’, ose që Berisha dhe PD është I fundit që duhet të flasë për arsimin.

Më poshte po ju sjellim reagimet e qytetarëve në postimin e Berishës ku pasqyronte protestën e studentëve: