Nderkohe qe Basha deshmonte ne prokurori per parate e pista nga lobi ris, Janë regjistruar përplasje në Burrel. Mbështetës të opozitës kanë hyrë me forcë në ambientet e KZAZ nr 16.

Nga përplasja mes mbështetësve të opozitës dhe forcave të policisë kanë mbetur disa të lëndëruar.

Mes të lënduarve ka qytetarë dhe efektivë policie. Mbështetësit e opozitës kërkojnë lirimin e ambienteve të KZAZ.

Me heret edhe ne Kamez, Rrogozhine, Shkoder, Lezhe, Tropoja, ka patur perplasje mes policise dhe militanteve te PD.