Kryeministri Rama ka zgjedhur t’u urojë Pashkën besimtarëve të krishterë përmes një fotoje të rrallë postuar në llogarinë e tij të “Facebook”.

Kreu i ekzekutivit ka publikuar pamje të Memorialit në Kuvendin e Troshanit, ku mësoi, u rrit dhe dha më pas mësim At Gjergj Fishta.

Statusi i plotë:
MIRËMËNGJES 😃
dhe me këtë pamje të Memorialit në Kuvendin e Troshanit, ku mësoi, u rrit dhe dha më pas mësim At Gjergj Fishta, ju uroj PASHKË TË GËZUAR 🙏.(Lexo.al)