Kryeministri Edi Rama ka uruar mirëmëngjes me një videoinformacion për ecurinë ekonomike në vend.

MIRËMËNGJES

dhe me këtë videoinformacion për ecurinë ekonomike, punësimin dhe bizneset e reja në vend, ju uroj një fundjavë të qetë

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë videoinformacion për ecurinë ekonomike, punësimin dhe bizneset e reja në vend, ju uroj një fundjavë të qetë🌹

Gepostet von Edi Rama am Freitag, 10. August 2018