Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar pasditen e sotme një takim me presidentin e Republikës, Ilir Meta.
Takimi është zhvilluar në presidencë dhe ka zgjatur afro 30 minuta.
Takimi është zhvilluar për çështjen e negociatave me Greqinë.j.j