Një tjetër aks i rëndësishëm rrugor në vend i cili do t’i nënshtrohet rehabilitimit është edhe aksi Durrës-Shijak.

Pas mbledhjes së qeverisë mbajtur në Durrës, kryeministri Edi Rama tha se “rehabilitimi i rrugës Durrës-Shijak që është një tjetër segment shumë problematik”.

Gjithashtu, kryeministri tha se procesit të ndërhyrjes do i nënshtrohet edhe segmenti Fushë Krujë-Milot-Morinë dhe vendosjen e mbikalimeve në aksin rrugor Thumanë-Milot. j.j