Kryeministri i vendit Edi Rama ka publikuar ditën e sotme videon nga puna e 100 arkeologëve të cilët do të sjellin në dritë vlerat tona kulturore që datojnë 6000 vjet para Krishtit.
Postimi i plotë

MIRËMËNGJES
dhe me këto pamje nga gërmimet arkeologjike që kryhen në gjurmët e gazsjellësit TAP ku janë angazhuar 100 arkeologë që po nxjerrin në dritë rrënjë të trashëgimisë tonë kulturore rreth 6000 vjet para Krishtit, ju uroj një ditë të mbarë

MIRËMËNGJES 😃dhe me këto pamje nga gërmimet arkeologjike që kryhen në gjurmët e gazsjellësit TAP ku janë angazhuar 100 arkeologë që po nxjerrin në dritë rrënjë të trashëgimisë tonë kulturore rreth 6000 vjet para Krishtit, ju uroj një ditë të mbarë 🌹

Gepostet von Edi Rama am Mittwoch, 1. August 2018