Kryeministri Edi Rama ka uruar mirëmëngjes me pamjet e tranformimit në pikën e Kalimit Kufijtar të Hanit të Hotit që lidh Shqipërinë me Malin e Zi.

Postimi i plotë

MIRËMËNGJES

dhe me këto pamje nga hapësirat e transformuara në Pikën e Kalimit Kufitar të Hanit të Hotit që lidh Shqipërinë me Malin e Zi, ku qytetarët dhe bizneset sot përfitojnë shërbime shumë herë më të shpejta e cilësore se vetëm pak vjet më parë, ju uroj një ditë të mbarë

MIRËMËNGJES 😃dhe me këto pamje nga hapësirat e transformuara në Pikën e Kalimit Kufitar të Hanit të Hotit që lidh Shqipërinë me Malin e Zi, ku qytetarët dhe bizneset sot përfitojnë shërbime shumë herë më të shpejta e cilësore se vetëm pak vjet më parë, ju uroj një ditë të mbarë🌹

Gepostet von Edi Rama am Donnerstag, 2. August 2018