Kryeministri Rama e ka nisur diten duke ndare me miqte dhe ndjekesit e tij ne Facebook videon nga aktivitetet qe zhvillohen ne qendrat urbane dhe fshatrat nga veriu në jug me festat e traditës, kulinarise dhe muzikes.

“MIRËMËNGJES 😀 dhe me këto pamje të aktiviteteve të shumta që këto dy muaj kanë gjallëruar qendrat urbane dhe fshatrat nga veriu në jug me festat e traditës, festat e kulinarisë, festat e muzikës duke i dhëne ngjyra fantastike këtij sezoni, ju uroj një ditë të mbarë😊 #smilealbania“- shkruan Rama.

MIRËMËNGJES 😀dhe me këto pamje të aktiviteteve të shumta që këto dy muaj kanë gjallëruar qendrat urbane dhe fshatrat nga veriu në jug me festat e traditës, festat e kulinarisë, festat e muzikës duke i dhëne ngjyra fantastike këtij sezoni, ju uroj një ditë të mbarë😊 #smilealbania

Gepostet von Edi Rama am Mittwoch, 11. Juli 2018