Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës së tij ironizoi dhe “bëri humor” me sjelljet e opozitës. Rama tha se molotovët e mbetur do t’i përdorin për veten e tyre. Kur bërtasin më shumë atëherë kanë më shumë frikë.

Jo si lepuri po si dhelpra e Lushnjes, të cilës meqë ra fjala i kemi dhënë lirinë. Ata i ka mbledhur plaku në dorë si plaku mere kokrrat e tespieve por ne do ja shpërbëjmë tepsiet plakut Sali.