Teksa vizitoi një ndërmarrje veshjesh tradicionale, kryeministri i vendit, Edi Rama tha se, pasi të lërë politikën edhe ai do të merret me krijimin e veshjeve moderne.
Ndërkohë, Rama i dha një premtim drejtueses së sipërmarrjes, duke thënë se, pasi të lërë politikën do të bashkëpunojnë për të krijuar veshje moderne.

“Ulja trefish e taksës, synon që pikërisht këto biznese në këtë fashë, janë biznese me një lloj përmbajtje të sofistikuar dhe do ndihmojnë shumë për inovacion në ekonomi. Ata mund të marrin frymë më qetë. Më parë nuk kishim mundësi ta bënim uljen, sot e kemi. I thashë shefes, kur unë të lë politikën edhe unë do të merrem me këto punë. Do bashkëpunojmë dhe do të bëjmë veshje moderne.”,-u shpreh Rama.

ERTV Live😊: Ulja trefish e taksave do të lehtësojë ndjeshëm rrugën e rritjes së sipërmarrjes fantastike të kësaj gruaje plot pasion, kurajo e vullnet, që e ka kthyer traditën popullore në një burim punësimi e fitimi👏

Gepostet von Edi Rama am Donnerstag, 10. Januar 2019