Kryeministri Edi Rama ka uruar mirëmëngjes me pamjet nga nisja e punimeve për restaurimin e Urës së Kordhocës në Lazarat. Sipas Ramës kjo është edhe nyje e rëndësishme lidhëse në luginën e Drinos.

MIRËMËNGJES

dhe me lajmin e mirë të fillimit të punimeve për restaurimin e Urës së Kordhocës në Lazarat, trashëgimi kulturore që daton prej vitit 1820, por dhe nyje e rëndësishme lidhëse në luginën e Drinos, ju uroj një ditë të mbarë

MIRËMËNGJES😀dhe me lajmin e mirë të fillimit të punimeve për restaurimin e Urës së Kordhocës në Lazarat, trashëgimi kulturore që daton prej vitit 1820, por dhe nyje e rëndësishme lidhëse në luginën e Drinos, ju uroj një ditë të mbarë 🌹

Gepostet von Edi Rama am Dienstag, 7. August 2018