Keta jane femijet e pasanikeve ne gjihe boten te cilet ne cdo kohe bejne pushime perr allore. Nga festat në Las Vegas, deri tek xhirot me makinat e tyre të shtrenjta sportive.

Faqja “The Rich Kids” ka afro 350.000 ndjekës në Instagram dhe dokumenton jetën e pasanikëve të rinj.